Schokkende uitdaging?

Laat een ervaren Product Owner jouw website-project realiseren. Op basis van een agile aanpak. Gefocust op direct contact tussen eindgebruikers en opdrachtgever, direct inzicht in resultaten en het continu optimaliseren van de klantervaring.

Online strategie

De kern van digitaal succes is het realiseren van toepassingen die succesvol worden doordat ze volledig in dienst staan van zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers.

Een heldere online visie helpt de organisatie daarbij; zij geeft richting voor de lange termijn en is de kapstok voor de online strategie. De online strategie beschrijft wat we online bij welke eindgebruikers willen bereiken en helpt om de juiste online keuzes te maken.

Ik adviseer organisaties bij het opstellen of aanscherpen van de online visie en het maken van strategische keuzes online.

Realisatie

Het realiseren van digitale ambities vraagt naast een duidelijke visie, om goed contact met de doelgroep voor actueel inzicht in de wensen en behoeften van eindgebruikers, want die bepalen het succes van je product.

Het vereist een open mindset om een nieuwe manier van werken te ontdekken. Door co-creatie worden de juiste stakeholders betrokken bij veranderingen op de werkvloer en het uitwerken van daarop aansluitende interactieontwerpen. Daarmee is de basis gelegd voor de bouw en goede contentontwikkeling.

Door gebruik te maken van korte ontwikkel-iteraties en testen met echte eindgebruikers wordt de organisatie in staat gesteld snel in te spelen op nieuwe behoeftes en een optimale ervaring voor eindgebruikers te creëren.

Werkwijze

Een persoonlijke aanpak is in mijn visie ‘key’ voor optimaal resultaat. Na een intake gesprek met de voornaamste stakeholders leg ik in een beknopte briefing de essentie en aanpak van de opdracht vast.

Ik pak graag de regie, ontzorg mijn opdrachtgever maar hou de lijnen altijd kort. Met geselecteerde leveranciers maak ik sluitende afspraken over tijd, geld, kwaliteit, werkwijze en samenwerking.

Zoek je een ervaren projectmanager of product owner voor het beste resultaat? Met persoonlijke drive en passie voor online? Dan kom ik graag met je in contact.

Het is altijd leuk om iets van je te horen.


“Mijn passie is om samen met stakeholders een innovatief en blijvend succes te realiseren.”

Freelance Product Owner, Michiel Schokking

Neem contact met mij op

Vertel me over je digitale uitdaging! Laten we telefonisch brainstormen over de mogelijkheden om van jouw project een succes te maken.

Bel of app me op of .
Professional Scrum Master Professional Scrum Product Owner